Hi

ik ben Patricia Vernout

Na een zonnig en leerzaam leven van ruim  8 jaar op het blij-tropische eiland Curaçao  ben ik weer geland in Haarlem and ready for the next take-of! Klaar  voor de doorstart in verdieping van Body &  Mind Moments!

Vanuit de CIOS-opleiding uit mijn jeugdige jaren – de puurheid van dansen en bewegen  als dansdocente en Choreografe en  de voor mij onontbeerlijke link  en vervolg naar het onderhouden van een gezond  & fijn lichaam, hebben veel  uitbreiding en verdieping in kennis en toepassingen ervan,  de Holistische benadering en bewegen vanuit jezelf tot gevolg gehad . ..

De opleidingen in  Thaise –Yogamassage-technieken en voetreflexmassages, zijn een fantastische toevoeging aan de excentrische bewegingen/ oefeningen waarmee we tijdens de PilatesYoga-lessen de spieren van de Corpus versterken. We combineren de flexibiliteit van ‘muscle & Mind’ en werken aan het uithoudingsvermogen ervan.

Doel is om de houding die jou past – te herkennen en  te versterken. Standvastiger te worden en steviger in je schoenen komen te staan!

Bewegen heeft alles te maken met blij-zijn, positiviteit en vooruitgang.  En dat is gewoon te vinden – in jezelf !

En ik help je daar graag  bij – op een luchtig positieve & ritmische manier  J