Holistische Gezondheid Coaching & Traject

Holistische Gezondheidstherapie werkt aan gezondheidsherstel in de breedste zin van het woord. In een uniek behandeltraject wordt een grote onderhoudsbeurt gegeven op alle niveaus van energie:  fysiek, etherisch, gevoelens, gedachten en bewustzijn. Zwaktes worden versterkt, en belastingen van soms jaren terug worden verwijderd. Wij gebruiken hiertoe holistische diagnoses en toepassingen. Talloze dankbare cliënten gaven de werking van HGT weer op de pagina Resultaten.

Holitische Gezondheidstherapie werkt met de 5 principes van de natuurgeneeskunde:

  1. energie: doorstroming en versterking van meridianen, chakra’s, aura;
  2. prikkeloverdracht: versterken van het zenuwgestel;
  3. drainage: bevorderen van fysieke en psychische afvoer van afvalstoffen;
  4. voeding: opname en omzetting, stoffelijk en energetisch;
  5. psyche: verbeteren van humeur, stemming, houding.

Lichamelijke en geestelijke functies vormen één onlosmakelijk geheel. HGT erkent tevens dat de ziel sturing geeft aan het leven op aarde. Als therapeuten en cliënten volgen we deze grotere wetmatigheid. Er ligt een diepere oorzaak achter alles, en soms kunnen we deze duiden.

We gebruiken als diagnose methodiek een snoerloos meetinstrument, de biosensor, en diverse gedetailleerde HGT-testschema’s voor het body-mind mechanisme.
Hiermee worden de worteloorzaken van klachten geduid, dit zijn de essentiële  storingen die tot de aanwezige problemen hebben geleid. Worteloorzaken kunnen zich op veel verschillende gebieden in lichaam, energie en geest bevinden. De verbanden tussen lichaam en psyche geven waardevolle inzichten voor de cliënt. Een klacht, hoe chronisch en van welke aard dan ook, verdwijnt als de worteloorzaken ervan zijn verwijderd.

Lichtvoetig kan Holistische Gezondheidstherapie deze worteloorzaken met onorthodoxe, to the point  toepassingen behandelen. Zie de voorbeelden van de mogelijkheden en soms verbluffende resultaten,